ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Το Κτηματομεσιτικό Γραφείο “XANTHI’S HOUSE” ιδρύθηκε το έτος 2002 και έκτοτε, με μία μικρή παύση, λειτουργεί κανονικά και προσφέρει τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες του, στους χιλιάδες πλέον πελάτες του.

17 ολόκληρα χρόνια, εκατοντάδες ενοικιάσεις και πωλήσεις και με νέα ιδιοκτησία και διεύθυνση σήμερα, υπάρχει στον δύσκολο και απαιτητικό χώρο του real estate, παρέχοντας υπηρεσίες εξειδικευμένες που μοναδικό στόχο έχουν την ολοκλήρωση συμφωνιών ανάμεσα σε αγοραστές και πωλητές, ανάμεσα σε ιδιοκτήτες και ενοικιαστές!

Ποτέ όμως για εμάς, δεν ήταν αυτοσκοπός μόνο η επίτευξη μιας συμφωνίας μεταξύ των δύο ενδιαφερομένων πλευρών.

Αρχή μας είναι, η ανάδειξη του ακινήτου, η κατάθεση προτάσεων από πλευράς μας της μελλοντικής ανάπτυξής του και η μίσθωση ή πώληση σε πελάτη που πραγματικά θα «αγκαλιάσει» το ακίνητο.

Μέσα σε κλίμα εμπιστοσύνης και εμπιστευτικότητας, το σύνολο των παρεχόμενων υπηρεσιών μας, από στελέχη που βρίσκονται πολλές δεκαετίες στο χώρο του ακινήτου, ευελπιστούμε ότι πλέον είμαστε σε θέση να εξυπηρετήσουμε ακόμη και τον πιο απαιτητικό πελάτη, γιατι για εμάς κάθε περίπτωση είναι ΠΡΟΚΛΗΣΗ!

Σας περιμένουμε να συζητήσουμε, για την αξιοποίηση του ακινήτου σας, για την αξιοποίηση του κεφαλαίου σας σε ακίνητη περιουσία, να σας βρούμε το σπίτι ή το κατάστημα ή το γραφείο της αρεσκείας σας!

Και γιατί όχι, να το διαρρυθμίσουμε μαζί!

Call Now Button